Cautare

1093 de rezultate pentru "accident catalina" (2.75 secunde)
Catalina Tudose, Presedintele Societatii Romane Alzheimer, si a reunit peste 300 de participanti care au avut ocazia sa participe la cursuri, conferinte, mese rotunde si work-shop-uri, care au acoperit toata problematica complexa a dementei Alzheimer.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
Locul 1 - Catalina Zaharia Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Cezar Stanislau Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival.
Neinfricatii exporatori care strabat lumea-n lung si-n lat studiind flora si fauna Planetei vor face echipa cu Andreea-Catalina Draghici, o tanara cercetatoare.
Catalina Bulborea) In Fortul 13 nu se intra decat cu aprobarea conducerii Penitenciarului Jilava, in incinta caruia se afla. Cand ajungi, lasi la poarta telefonul, castile, memory stickul si orice alt obiect prin care se pot transmite sau stoca date.
Evenimentul a fost gazduit de Therme Bucuresti si i-a avut ca invitati pe Dr. Catalina Trifan, Medic Primar Medicina Interna si Metabolice - Sanador si Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme.
Impactul s-a produs pe partea dreapta a vehiculului, iar Catalina a intrat in stop cardiorespirator, iar medicii sositi la locul accidentului au incercat sa o resuscitez, insa fara succes.
un Trahanache superb intr-„O scrisoare pierduta”, pompierul din „Cantareata cheala”, domnul Unu din celebrul „Streap-tease” al lui Colceag, parintele Dewis din „Copilul ingropat” regizat de Catalina Buzoianu, Nae Gheorghidiu din „Patul lui Procust”, indragostitul din „Podul” regizat de Malaele, mireasa din „Mireasa muta”, mascariciul din „Legenda ultimului imparat”… si cate altele, cate altele in afara de cele care m-au fulgerat mai devreme!
Este greu sa admiti ca astazi Catalina l-ar prefera pe Luceafar, confundat in genunile cunoasterii, obsedat de adevaruri eterne, chiar daca el ar cobori in iatacul ei de la bloc pe o raza.
Alexandru Tocilescu, Sanda Manu, Silviu Purcarete, Cristian Hadji Culea, Gelu Colceag, Catalina Buzoianu si multi altii. - Ati concertat in America.
"Prin aceste actiuni se urmareste transmiterea unui mesaj real cetatenilor din judetul Neamt cu privire la faptul ca spatiul public si strada sunt sub controlul fortelor de ordine si nu a elementelor infractoare", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul principal Catalina Badeanu, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.
Unde au disparut obiectele suspecte semnalate in spatiul aerian al Romaniei si al Republicii Moldova Decisiv cu Catalina Porumbel
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. La 5 luni de la tragicul accident, echipajul nu a intrat in posesia asigurarii pentru efectele personale (asa-numitul sac al marinarului).
Un accident sau drumul catre anticipate Senatorul PRM Valentin Dinescu a declarat, la finalul sedintei, ca "sustinerea de care se bucura PNL in acest moment da prematur semne de subrezenie".
google-analytics.com